ЗА НАС

Добре дошли в "Кралската Изба" / "Royal Wine Cellar", Двореца, Балчик!

 

Така започна всичко..

Влюбвайки се в романтиката на Балчик и морето, Кралица Мария построява през 1922г. своята лятната резиденция – "Двореца". Тогава тази територия и Южна Добруджа /до 1940-та година/ са принадлежали на румънската държава.

 

 

След дълги проучвания в архивите и срещи с наследници на лозари и градинари, ние узнахме сортовете грозде, смокини и малини расли в този регион. Вдъхновени от всичко това, създадохме своя марка колекция от продукти - следвайки някогашните технологии на кралските майстори-винари и сладкари.

 

Постарахме се да продължим традициите на местното винопроизводство и същевременно да се отличим с неподражаем и разпознаваем вкус и качество.

Диаманти в колекцията са „Снежно вино”, „Малиново Мерло”, отлежалата с Родопската билка "Мурсалска гроздова" и най-вече уникалното за България и Европа "Смокиново вино". Както и Смокиновата ракия.

Гордеем се и с ароматният бял "Траминер", с лимитираната колекция на отлежалото червено "Каберне Фран и Сира", с нашите Розе, Мавруд, Врачански мискет както и дижестивите "Ночелло" и "Мон Шери", "Кралски бадем" и "Кралска кайсия" и с всички, създадени през годините с много любов и старание продукти.

 

Събрахме и внушителна енотека от над 4500 вида вина с доказан произход, някои от които на над 100-годишна възраст.

Запазените търговски марки на Кралската изба са защитени с общо 11 /eдинадесет/ патента.

Регистрирана и защитена търговска марка е и името на "Кралската Изба" /"Royal Wine Cellar".

За отправилите към нас електронна заявка в сайта на "Кралската изба", по телефона или чрез E-mail,   извършваме ДОСТАВКА ЧРЕЗ КУРИЕРСКА КОМПАНИЯ "ЕКОНТ" - за цяла БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ.

 

Насладете се на уникалните вкусове на всички продукти!

Наздраве!